Vucsinics góljával tovább szárnyal Montenegró

Hír 2010. okt. 8. 22:30

Montenegró-Svájc 1-0 (0-0)
Podgorica Stadion

MONTENEGRÓ: Bozsovics – Basa, Szavics, Jovanovics, Dzsudovics – Vukcsevics (Beciraj), Zverotics, M. Novakovics, Djalovics (Batak), B. Boskovics (Kascelan) – Vucsinics
SVÁJC: Wölfli – Grichting, Von Bergen, Schwegler, Ziegler – Stocker(Yakin), Sutter, Shaqiri (Barnetta), Inler – Frei, Streller (Derdiyok)

Gólszerző: Vucsinics (67’)

Úgy látszik, Zlatko Kranjcar fiai számára az 1-0 slágeredmény, ugyanis ez volt a montenegrói csapat harmadik egygólos győzelme a selejtezősorozatban. Először Wales volt az áldozat hazai környezetben, majd Bulgáriában is három pontot eredményezett egyetlen találat, s a legfrissebb 1-0 pedig a Podgorica Stadion közönségét és Montenegró apraja-nagyját tette újfent boldoggá. Az ügyeletes „boldogságokozó” ezúttal a Roma támadója, Vucsinics volt, aki miután megszerezte a labdát az ellenfél tizenhatosán belül, egy kényszerítőzés után a kapuba emelt. Az ünneplés elég stílszerűre sikeredett, ugyanis a csapatkapitány a gólja által kiváltott mámorban levette a nadrágját. Montenegró újabb győzelmével átvette a vezetést a G-csoportban, s kedden a szintén hibátlan Anglia ellen játszik idegenben, míg a nyeretlen Svájc csapata a szintén nulla pontos Wales válogatottját fogadja.

A világ legnagyobb fogadói közössége – most 30 EUR ingyen! Betfair.com

Csajok, foci, hírek, fotók, videók: kattints ide!

Nincs hozzászólás

Nincsenek még hozzászólások.

Új hozzászólás

  (szükséges)

  (szükséges)